Back on track

Vi startade bloggen för första gången i januari 2012 och bloggade mycket under hela året. I maj 2013 valde en av oss att sluta blogga här, det tillkom en ny bloggare och några månader senare splittrades bloggen ännu en gång, alla valde då att avsluta. Bloggen har sen efter sommaren stått helt tom.
 
Vi fyra som startade luleåryttare är nu tillbaka, redo att visa er våra dagar, fram- och motgångar, träningar, tävlingar, helt enkelt det mesta som kan vara intressant att få ta del av! Vi har haft många idéer om hur vi vill att bloggen ska se ut, alla har varit överens om hur vi vill att designen ska vara men på grund av att det kom massa saker ivägen har vi fått slänga ihop denna istället. Sommarkänslor. En mer vintrig kommer så fort vi har tillgång till de bilder vi behöver.
 
Ni som läst Luleåryttare förut kanske minns Anna, Hanna, Marie och Julia, en hel del har hänt sen vi senast skrev.
♥ Anna har börjat tävla lokalt tillsammans med Giggan.
♥ Hanna och Vernell har debuterat LA i dressyr.
♥ Marie kommer rida Joeri mycket mer under 2014.
♥ Julia har valt att tävla i dressyr istället, och har även hittat en ny hästkompis!
HAR DU LÄST LULEÅRYTTARE FÖRUT?

Marie

Hej, jag heter Marie 15år & rider som sagt också på Luleå Ridklubb. Jag rider 1-2 gånger i veckan, varannan vecka på onsdagar hoppar jag och på torsdagar rider jag vanliga ridlektioner. För det mest sitter jag på min favoritponny Joeri och det är han jag tävlar också. Nu i januari och fram ett tag ska jag hyra Joeri och det gör jag två dagar under helgerna, lördagar och söndagar. När jag inte är i stallet sitter jag oftast vid datan eller lyssnar på Justin Bieber.
Tre bilder på mig och Joeri.
Joeri är en lika fin dressyrponny som hopponny med rätt ryttare. Jag och Joeri tävlar i hoppning då jag inte är så intresserad av att tävla dressyr. Vi tävla upp till LC hoppning eftersom det är det högsta vi får tävla med våra ridskoleponnysar. 2014 kommer bli vårat första riktiga tävlings år tillsammans, jag längtar sjukt mycket.
//Marie

Anna

Hej, ni kanske kommer ihåg mig sen tidigare? Men jag tänkte göra en liten presentation för dom som inte gör de!
 
Jag är en 15årig tjej som har hästar och ridning som intresse. Jag rider och tävlar på ridskolans ponnysar samtidigt som jag har min egna pärla.
Ponnyn som jag tävlar just nu heter Gig Saw men brukar kallas för Giggan. Giggan är ett borkfärgad C-ponny sto på 10 år. Jag och Giggan har hunnit med 2 klubbisar och 2 lokala tävlingar tillsammans, jag är väldigt nöjd över vad vi presterat.
Giggan är verkligen en ponny med ett hjärta av guld, hon ställer alltid upp, i alla lägen! Hon skulle aldrig vela någon något ont! 
 
Jag är såå himla glad att just jag fått chansen att tävla världens finaste ponny ♥
Jag och Giggan!
 
Trollstegg eller Trolle som han brukar kallas är min egna häst, han är en gammal travare på 15 år som vi håller på att skola om till ridhäst.
Trolle har en väldigt speciell personlighet och är väldigt envis, men är samtidigt världens charmigaste! ♥
Jag och Trolle kommer inte tävla några lokala tävlingar tillsammans, kanske tävlar någon enstaka dressyrklubbis ibland, men inte mer... Trolle har haft en skada i sina framknän sen han var travhäst, därför hoppar vi inte med honom mer...
Jag och Trolle!
 
/Anna

Julia

Hejsan mitt namn är Julia. Jag rider också på Luleåridklubb. Dock tävlar jag inte på ridskolans ponnyer, utan på storhästarna. Gick upp på storhäst i början av 2013. Helt klart det bästa beslut jag tagit i mitt liv! Innan jag började rida storhäst red jag på ridskolans ponnyer och tävlade dem i hoppning. Första tiden på storhäst var det också hoppning som gällde men nu har jag sadlat om till dressyr.  
 
Alla har en favorit i stallet och för mig är det hästen Kaledo. Han är en valack född 2007. Under 2014 kommer jag och Kaledo träna och tävla tillsammans i dressyr. Det är något jag verkligen ser fram emot, då han är en häst med enorm kapacitet. Det kommer ett presentations inlägg om honom senare.
Bild 1: Kaledo - Bild 2: Jag och Farruco, klubbmästerskapet 2013.
 
/Julia

Hanna

Jag heter Hanna och rider på Luleå Ridklubb som de andra tjejerna, där jag tycker extra mycket om ridskolans Vernell. Hon är en busig c-ponny född 1998, våran väg har varit lite upp och ner men det är helt klart en ponny jag alltid har roligt med! Vi tränar både hoppning och dressyr tillsammans men dressyr är det vi satsar mer på. Vi har som högst ridit LC hoppning och LA dressyr, inte med superresultat direkt men ändå lärorikt. Skriver ett lite mer utförligt inlägg om Vernell senare.
 
Förutom Vernell har jag en skötponny som heter Mondeo, han är privatägd och någon jag också kommer nämna en del på bloggen.
Under 2014 är tanken att jag och Vernell ska komma ut på de lokala dressyrbanorna tillsammans och ha roligt!

Mitt andra stora intresse är att fotografera. Har en Nikon D7000 med varierande objektiv som jag fotar med då och då när chansen ges. Går även andra året på media-programmet så lär mig en hel del om foto och kameror på skoltid.
/Hanna